Panou fotovoltaic Monocristalin 460W, JAM72S20-460 MR-BF

798,53 lei (Persoane Fizice)
905,00 lei (Persoane Juridice)

Panoul solar JA Solar 460W JAM72S20 455/MR-BF este un modul monocristalin cu rama neagra, de 6 x 24 de celule de la JA Solar, unul dintre cei mai importanți producători mondiali ai industriei fotovoltaice. Ideal pentru instalații de energie solară fotovoltaică atât off-grid, cât și conectate la rețea. Panourile solare JA vin cu o garanție de produs de 12 ani și o garanție de putere liniară de 25 de ani.

Descarca fisa tehnica

Stoc epuizat | În curs de restocare

Anunță-mă când intră în stoc

  • Retur în 14 zile
  • Expediem în aceeași zi dacă primim comandă până în ora 13:00
Plăți în siguranță

JA Solar 460W JAM72S20 460/MR-BR cu rama neagra este un panou solar monocristalin de 460W este ideal pentru autoconsum si instalatii solare industriale. Module de inalta calitate si rezistenta, realizate din silicon policristalin cu cadru din aluminiu anodizat.

Panourile solare JA Solar 460W JAM72S20 460/MR-BF pot fi combinate cu baterii cu litiu de ultimă generație, precum și baterii tradiționale plumb-acid și GEL/AGM cu regulatorul de încărcare corespunzător.

Celula solară cu 9 bare colectoare adoptă o nouă tehnologie de îmbunătățire a eficienței modulelor, oferind un aspect estetic mai bun, care este perfect pentru instalarea pe acoperișuri.
Eficiență ridicată de conversie a modulelor (până la 20,56%) datorită noii tehnologii de producție.
Tehnologia 9BB care utilizează panglică rotundă de sârmă care poate evita riscurile de fisurare în mod eficient.
Tehnologie PERC de înaltă eficiență, putem obține până la 20,56% datorită tehnologiei PERC
Tehnologia TR cu jumătate de celulă urmărește reducerea decalajului celulelor, crescând eficiența modulului.
Răspuns excelent în condiții de radiație solară scăzută, designul sticlei și suprafața celulei solare asigură un răspuns excelent în condiții de temperatură scăzută.

Tehnologia PERC a însemnat o mare dezvoltare în sectorul fotovoltaic datorită creșterii performanței modulelor fotovoltaice. Acest tip de celule au un strat din spate care ajută la captarea mai multă radiație solară și o foaie care face ca excesul de lumină solară să revină în interiorul celulei și vă permite să recuperați surplusul pe care panourile solare nu îl folosesc. Cu aceasta, creștem eficiența de captare a celulelor solare în comparație cu panourile solare fotovoltaice cu aceeași distribuție, reducând prețul de producție și costul final al panourilor solare.

Descarca fisa tehnica

Dimensiuni panou:
Lungime: 2120mm
Lățime: 1052mm
Înălțime: 40mm
Greutate: 24,6kg

Informații suplimentare

Greutate 24,6 kg
Dimensiuni 212 × 105,2 × 4 cm
Putere panou

460W

Brand

JA Solar