Smart Meter Victron Energy EM540 65A Trifazat

SKU: REL200100100

653,18 lei

Precomandă | Livrare in 2-3 zile

Precomandă | Livrare in 2-3 zile

Venus OS suporta mai multe tipuri de contoare de energie, dintre care unele sunt stocate de Victron si altele care trebuie sa fie achizitionate direct de la producatori, cum ar fi Carlo Gavazzi sau ABB.

Contoarele de energie sunt utilizate in sistemele cu un dispozitiv GX pentru a masura productia unui invertor fotovoltaic, a unui grup electrogen de curent alternativ sau ca un contor de retea intr-o instalatie ESS. De asemenea, poate fi utilizat pentru a masura sarcinile de curent alternativ.

Garantie 5 ani

Descarca fisa tehnica
Descarca manual

24 de persoane se uită acum la acest produs
  • Ridicare personală

Luni - Vineri

  • Livrare prin curier
1-2 zile
  • Livrare paletizată

2-3 zile

Metode de plată

Descriere produs

Selecția contorului de energie depinde de tipul instalației, de numărul de faze pe care doriți să le măsurați și de curentul maxim pe fază. Exemple: pentru o conexiune trifazată la rețeaua de utilități, se recomandă un contor trifazat. În cazul unui invertor fotovoltaic trifazat, de asemenea, trebuie folosit un contor trifazat. Dacă aveți o conexiune monofazată la rețeaua de utilități, alegeți un contor monofazat.

Într-o instalație cu o conexiune monofazată și un invertor fotovoltaic care necesită măsurare cu un contor de energie, puteți opta pentru două contoare ET112 sau un contor ET340. Dacă aplicația depășește curentul nominal maxim, este indicat să folosiți un contor de energie cu transformatoare de curent. Totodată, rețineți că majoritatea invertoarelor fotovoltaice sunt echipate cu funcția de “citire directă” prin sistemul Victron, astfel încât nu este necesară măsurarea ieșirii lor cu un contor de energie.

Specificații

General

Greutate 1 kg
Dimensiuni 30 × 30 × 20 cm

Recenzii