Întrebări frecvente

Suntem bucuroși să îți răspundem la orice întrebare!

Comenzi și livrare

Livrarea comenzilor se face prin intermediul societăților de curierat. În cazul coletelor, acestea sunt transportate cu grijă de către Fan Courier. În cazul mărfurilor voluminoase (panouri fotovoltaice), transportul se efectuează cu societăți specializate pentru transport paletizat. De obicei comenzile sunt livrate în 24-48 ore.

Costul transportului diferă în funcție de produsul comandat și este calculat în coșul de cumpărături, astfel încât să știi exact cât vei avea de plata.
De exemplu, pentru un invertor, costul este de 35 lei. Pentru colete mici, costul poate fi de 20 lei.

Ai posibilitatea de a achita online cu cardul sau ramburs. Totuși, dacă vrei să ne achiți prin transfer bancar, te rugăm să ne contactezi după efectuarea comenzii.

Poți vedea oricând statusul comenzii tale în contul tău. După expedierea comenzii, vei primi prin email numărul de AWB al coletului care se îndreaptă spre tine.

Da, produsele pot fi returnate în 14 zile calendaristice.

Da, prețurile includ TVA.

Da, livrăm în orice țară din Uniunea Europeană.

Retururi comenzi

Da, produsele pot fi returnate în 14 zile calendaristice.

În partea de jos a site-ului nostru vei găsi un formular de retur. Tot ce trebuie să faci, este să completezi acest formular, iar un curier te va contacta pentru a ridica produsul.

În acest caz te rugăm să ne contactezi telefonic la numărul 0373743039 sau prin email la contact@solartech.ro

Dacă ai observat că ambalajul produsului pe care l-ai comandat este vizibil deteriorat, te rugăm să refuzi comanda și să întocmești un proces verbal împreună cu curierul, în care să specifici faptul că refuzi coletul pentru că este deteriorat.

Coș de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Contul meu
0 articol Coș