Bandă LED Cu panou Solar IP67, Telecomanda, RGB

SKU: 23046

99,00 lei129,00 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

Acest kit combină tehnologia LED RGB, recunoscută pentru consumul redus de energie și durata lungă de viață a luminilor, cu energia solară, o sursă regenerabilă și ecologică. Banda LED RGB este echipată cu un număr de LED-uri montate pe o bandă flexibilă și durabilă, care poate fi instalată ușor pe diferite suprafețe, oferind o lumină ambientală plăcută și eficientă.

37 de persoane se uită acum la acest produs
  • Ridicare personală

Luni - Vineri

  • Livrare prin curier
1-2 zile
  • Livrare paletizată

2-3 zile

Metode de plată

Descriere produs

O bandă LED RGB este un sistem de iluminat versatil și colorat, proiectat pentru a adăuga o dimensiune vibrantă și personalizată oricărui spațiu interior sau exterior. Sistemul constă dintr-o serie de LED-uri colorate montate pe o bandă flexibilă, care poate fi ajustată și tăiată la dimensiuni specifice pentru a se potrivi perfect cu diverse suprafețe sau obiecte. Aceste benzi LED RGB sunt echipate cu tehnologie de culoare roșu, verde și albastru (RGB), permițând utilizatorilor să creeze o gamă largă de culori și efecte de iluminat prin combinarea acestor trei culori de bază.

Controlul culorilor și al modurilor de iluminat se realizează de obicei printr-un controler inclus, care poate fi un dispozitiv fizic sau o aplicație mobilă, oferind utilizatorului flexibilitatea de a schimba culorile, intensitatea și modelele de iluminat după preferințe. De la iluminatul ambiental calm până la efecte dinamice și colorate pentru petreceri, banda LED RGB poate transforma orice încăpere sau spațiu exterior, adăugând stil și atmosferă pe măsură.

Această soluție de iluminat este ideală pentru accentuarea caracteristicilor arhitecturale, iluminarea mobilierului, sublinierea treptelor sau balustradelor și crearea unor efecte vizuale impresionante în grădini, pe terase sau în jurul piscinelor. Datorită flexibilității sale și ușurinței de instalare, banda LED RGB poate fi de asemenea folosită pentru proiecte DIY, aducând o notă personală și creativă decorului interior sau exterior.

Pe lângă versatilitatea estetică, benzile LED RGB sunt apreciate pentru eficiența lor energetică și durata lungă de viață, oferind o opțiune de iluminat durabilă și cost-eficientă. Ele sunt, de asemenea, rezistente la condiții meteorologice variate când sunt specificate pentru utilizare în exterior, făcându-le o alegere excelentă pentru orice nevoie de iluminat.

Informații generale
Tipul ledului: SMD 2835

Date electrice
Putere: 1.2W PanelW

Date tehnice
Unghi°: 120°
Culoarea luminii: Alb cald
Temperatură de culoare: RGB

Capabilități
Rata IP: IP67
Capacitatea bateriei: 3.7V, 1500mAh Li-ion Battery
Timp de pornire 100%: 0.001 sec (Instant)
Condiții de lucru: A nu se folosi în condiții extreme. Condiții normale de funcționare între -20° +45°

Date despre produs
Bucăți per pachet: 1
Greutatea produsului: 0.54
Bucăți per cutie: 20

Certificări & standarde
Certificări: CE, EMC, ROHS

Garanție
2 ani

Specificații

General

Greutate 0,5 kg
Dimensiuni 15 × 15 × 3 cm

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.