Invertor DEYE Ongrid 6kW Prosumator SUN-6K-G

SKU: SUN-6K-G

2.610,51 lei

Stoc epuizat | În curs de restocare

Stoc epuizat | În curs de restocare

✅ Injectie in reteaua nationala (EN50549-1)
✅ Start MPPT de la 80V
✅ Display
✅ Port comunicatie RS485
✅ Intrare de 7800W de la panouri
✅ Modul WiFi inclus, cu aplicatie gratuita
✅ Garantie 10 ani

Descarca fisa tehnica
Descarca manual utilizare

20 de persoane se uită acum la acest produs
  • Ridicare personală

Luni - Vineri

  • Livrare prin curier
1-2 zile
  • Livrare paletizată

2-3 zile

Metode de plată

Descriere produs

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd., fondată în 2007, cu un capital social de 300 de milioane RMB, este una dintre întreprinderile de înaltă tehnologie din China și o filială a Grupului Deye. Cu o suprafață a fabricii de peste 15.000㎡ și echipamente complete de producție și testare, Deye a devenit un jucător important pe piața globală a invertoarelor solare.

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd. este dedicată furnizării de soluții complete de sisteme de energie fotovoltaică, inclusiv soluții pentru centrale electrice rezidențiale și comerciale. De asemenea, Deye oferă dispozitivul potrivit pentru fiecare aplicație: pentru toate tipurile de module, pentru rețele de conectare la rețea și de sine stătătoare, precum și pentru sisteme hibride cu invertor, pentru sisteme mici și sisteme comerciale din gama Megawatt. Printre acestea, puterea invertorului PV conectat la rețea variază de la 1,5-110kW, invertorul hibrid 3kW-50kW și microinvertorul 300W-2000W.

Ca companie orientată spre tehnologie, Deye s-a angajat întotdeauna să cerceteze și să dezvolte noi tehnologii de ultimă oră pentru a oferi produse eficiente și fiabile. De exemplu, Deye adoptă topologia cu trei niveluri de tip T și algoritmul SVPWM îmbunătățit pentru a îmbunătăți în continuare eficiența conversiei cu 0,7% în comparație cu SPWM obișnuit.

Specificații

General

Greutate 8 kg
Dimensiuni 33 × 33 × 19 cm

AC Output

Injectie retea

Da

Tip

Ongrid, Monofazat

Putere

6KW

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.