1. Organizatorul

Concursul este organizat și sponsorizat de Track Webservice Soft SRL, cu sediul în Prahova, Ploiesti, str. Cosmonautilor, Nr. 2, Bl. 124B, Sc. A, Ap. 9, Et.2 si punct de lucru in Prahova, Barcanesti, DN1 Bucuresti – Ploiesti 359A, cod fiscal RO35568098.

2. Perioada concursului

Concursul se desfășoară în perioada 1 mai 2024 – 30 decembrie 2024. Orice recenzie postată în afara acestei perioade nu va fi eligibilă pentru extragerea premiilor.

3. Dreptul de participare

Participanții trebuie să fie rezidenți legali ai României și să aibă vârsta minimă de 18 ani. Angajații Track Webservice Soft SRL și membrii familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a participa la acest concurs.

4. Cum să participi

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să achiziționeze orice produs de pe site-ul solartech.ro și să lase o recenzie autentică a produsului achiziționat pe pagina produsului respectiv. O recenzie autentică trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

  • Acuratețe: Recenzia trebuie să reflecte experiența reală a utilizatorului cu produsul și să fie bazată pe utilizarea efectivă a acestuia.
  • Detalii: Recenzia trebuie să ofere detalii specifice despre ce le-a plăcut sau nu le-a plăcut utilizatorilor în legătură cu produsul, incluzând aspecte precum funcționalitatea, calitatea, utilitatea, etc.
  • Originalitate: Textul recenziei trebuie să fie original, scris de către participant, și să nu fie copiat de pe alte surse.
  • Respectul regulilor de publicare: Recenzia nu trebuie să conțină limbaj ofensator, inadecvat, linkuri externe sau informații personale.
  • Verificabilitate: Participantul trebuie să fi achiziționat produsul de pe site-ul solartech.ro, iar acest lucru trebuie să poată fi verificat de către organizator prin evidența achizițiilor.

Fiecare recenzie validă constituie o intrare în concurs. Recenziile care nu îndeplinesc aceste criterii vor fi considerate nevalide pentru concurs și nu vor fi luate în considerare la extragerea premiilor.

Recenziile pot fi lasate doar de catre utilizatorii/clientii care au efectuat o comanda si care a fost finalizata fiind necesar ca acestia sa fie autentificati in cont.

5. Descrierea premiilor

Lunar, un câștigător va fi selectat prin tragere la sorți pentru a primi un cupon în valoare de 500 lei, utilizabil pentru orice comandă pe site-ul solartech.ro. Cuponul nu poate fi convertit în bani și trebuie utilizat într-o singură tranzacție. Cuponul are valabilitate 12 luni.

6. Selectarea câștigătorilor

Extragerea câștigătorului se va face folosind serviciul online random.org, asigurându-se astfel aleatoriu și echitatea selecției. Extragerea va avea loc în prima săptămână a fiecărei luni, pentru recenziile din luna precedentă.

7. Notificarea câștigătorului

Câștigătorii vor primi prin email codul cuponului si instructiunile cu privire la utilizarea acestuia.

8. Publicitate

Câștigătorii vor fi anunțați și pe pagina web https://solartech.ro/castigatori. Participarea la acest concurs presupune acordul participantului de a permite Track Webservice Soft SRL să folosească numele și recenzia câștigătorului în scopuri promoționale.

9. Prevederi generale

Track Webservice Soft SRL își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile concursului cu notificare prealabilă participanților. Orice litigiu apărut între Track Webservice Soft SRL și participanții la acest concurs se va rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judiciare române competente.

Acceptarea regulamentului

Participarea la acest concurs constituie acceptul necondiționat al participantului la termenii și condițiile prezentate mai sus. Fiecare participant este responsabil pentru verificarea și conformitatea cu regulamentul concursului.

Coș de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Contul meu
0 articol Coș