Invertor DEYE Hibrid 40kW 4xMPPT SUN-40K-SG01HP3-EU-BM4

SKU: SUN-40K-SG01HP3-EU-BM4

35.722,69 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

Injectie in reteaua nationala (EN50549-1)
✅ Display color + Touchscreen
✅ Port comunicatie CAN/RS485
✅ Functie paralel pana la 10 unitati
✅ Conexiune generator sau directionare surplus din PV
✅ 6 perioade programabile pentru incarcare/descarcare acumulator
✅ Functioneaza cu sau fara acumulatori
✅ Intrare de 52000W de la panouri
✅ Putere iesire 40kW Trifazat
✅ Modul WiFi inclus, cu aplicatie gratuita
✅ Garantie 5 ani

Descarca fisa tehnica
Descarca manual de utilizare EN
Descarca manual de utilizare RO
Descarca certificat de conformitate

42 de persoane se uită acum la acest produs
  • Ridicare personală

Luni - Vineri

  • Livrare prin curier
1-2 zile
  • Livrare paletizată

2-3 zile

Metode de plată

Descriere produs

SUN-40K-SG01HP3-EU-BM4 este un invertor hibrid trifazat care poate functiona cu acumulator high voltage 160-800V, asigurând eficiența sistemului și mai puțină disipare a căldurii. Cu un design compact și densitate mare de putere, această serie acceptă un raport DC/AC de 1,3, economisind investiția în echipament. Suportă ieșire dezechilibrată în trei faze, extinzând scenariile de aplicație.
În timpul zilei, sistemul fotovoltaic generează energie electrică care va fi furnizată inițial sarcinilor. Apoi, excesul de energie va încărca bateria sau va fi livrat in retea. Invertorul indeplineste standardul EN50549-1, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat cu succes pentru a deveni prosumator.

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd., fondată în 2007, cu un capital social de 300 de milioane RMB, este una dintre întreprinderile de înaltă tehnologie din China și o filială a Grupului Deye. Cu o suprafață a fabricii de peste 15.000㎡ și echipamente complete de producție și testare, Deye a devenit un jucător important pe piața globală a invertoarelor solare.

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd. este dedicată furnizării de soluții complete de sisteme de energie fotovoltaică, inclusiv soluții pentru centrale electrice rezidențiale și comerciale. De asemenea, Deye oferă dispozitivul potrivit pentru fiecare aplicație: pentru toate tipurile de module, pentru rețele de conectare la rețea și de sine stătătoare, precum și pentru sisteme hibride cu invertor, pentru sisteme mici și sisteme comerciale din gama Megawatt. Printre acestea, puterea invertorului PV conectat la rețea variază de la 1,5-110kW, invertorul hibrid 3kW-50kW și microinvertorul 300W-2000W.

Ca companie orientată spre tehnologie, Deye s-a angajat întotdeauna să cerceteze și să dezvolte noi tehnologii de ultimă oră pentru a oferi produse eficiente și fiabile. De exemplu, Deye adoptă topologia cu trei niveluri de tip T și algoritmul SVPWM îmbunătățit pentru a îmbunătăți în continuare eficiența conversiei cu 0,7% în comparație cu SPWM obișnuit.

Specificații

General

Greutate 80 kg
Dimensiuni 53 × 90 × 30 cm

Intrare acumulator

Curent maxim incarcare DC

100A

Intrare PV

Putere PV Max

52000W

PV Max VOC

1000VDC

Tensiune MPPT

150-850VDC

AC Output

Injectie retea

Da

Putere

40KW

Tip

Hibrid, Trifazat

Comunicare

Conexiune

RS232, WiFi, BMS-Can

Recenzii