BMS Li-Ion LiFePo4 48V 14S 150A, Seplos

SKU: SEPBMS150LB

1.300,00 lei

Stoc epuizat | În curs de restocare

Stoc epuizat | În curs de restocare

✅ Comunicatie CAN/RS485
✅ Display LCD
✅ Bluetooth
✅ Aplicatie Android/PC
✅ Functioneaza cu Li-Ion sau LiFePo4
✅ Curent maxim 150A

ATENTIE! PENTRU INSTALAREA ACESTUI ECHIPAMENT SUNT NECESARE CUNOSTINTE DE ELECTRONICA! INSTALAREA DE CATRE PERSOANE NECALIFICATE SE FACE PE PROPRIUL RISC!

16 persoane se uită acum la acest produs
  • Ridicare personală

Luni - Vineri

  • Livrare prin curier
1-2 zile
  • Livrare paletizată

2-3 zile

Metode de plată

Descriere produs

Seplos BMS (Battery Management System) este o soluție avansată și fiabilă pentru gestionarea performanței și siguranței bateriilor cu litiu. Proiectat pentru utilizare în diferite aplicații, inclusiv vehicule electrice, sisteme de energie regenerabilă și echipamente industriale, Seplos BMS este o tehnologie de ultimă generație care optimizează utilizarea bateriei și asigură eficiență maximă.

Cu Seplos BMS, puteți monitoriza și controla diferite parametri ai bateriei, cum ar fi starea de încărcare, tensiunea, temperatura și curentul. Sistemul este echipat cu algoritmi și senzori avansați care furnizează date precise, permițându-vă să luați decizii informate și să preveniți potențiale pericole.

Una dintre caracteristicile cheie ale Seplos BMS este designul modular, care permite instalarea și scalabilitatea ușoară. Puteți personaliza sistemul în funcție de nevoile dvs. specifice și să-l extindeți pe măsură ce cerințele dvs. se schimbă. În plus, sistemul este compatibil cu diferite tipuri de baterii și poate fi integrat cu diferite protocoale de comunicare.

Seplos BMS oferă, de asemenea, o interfață prietenoasă cu utilizatorul care vă permite să accesați date în timp real și să personalizați setările în funcție de preferințele dvs. Sistemul poate fi accesat de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile, oferindu-vă o flexibilitate și o conveniență sporită.

În general, Seplos BMS este o soluție robustă și fiabilă pentru gestionarea bateriilor cu litiu. Cu funcții avansate și interfață prietenoasă cu utilizatorul, este o alegere ideală pentru persoanele și organizațiile care doresc să optimizeze performanța și siguranța sistemelor lor de baterii.

Specificații

General

Greutate 0,5 kg
Dimensiuni 40 × 10 × 5 cm

Recenzii