Panou Solar Fotovoltaic Flexibil 100W

SKU: 11568

480,89 lei

Stoc epuizat | În curs de restocare

Stoc epuizat | În curs de restocare

✅ Usor de transportat
✅ Greutate redusa
✅ Potrivit pentru rulote, bãrci

Instructiuni de utilizare

29 de persoane se uită acum la acest produs
  • Ridicare personală

Luni - Vineri

  • Livrare prin curier
1-2 zile
  • Livrare paletizată

2-3 zile

Metode de plată

Descriere produs

Panoul fotovoltaic flexibil VT-10100 oferă o soluție eficientă și adaptabilă pentru generarea de energie solară, cu o putere nominală de 100W. Acest panou este proiectat pentru a fi ușor și flexibil, permițând instalarea pe diverse suprafețe, inclusiv cele neregulate sau curbe, făcându-l ideal pentru vehicule recreaționale, bărci, cabane sau orice aplicație care necesită un panou solar adaptabil.

Caracteristicile cheie ale panoului fotovoltaic flexibil VT-10100 includ:
– **Putere nominală**: 100W, cu o toleranță de +/- 5W, asigurând o sursă fiabilă de energie.
– **Tensiunea în circuit deschis (Voc)**: 20.3V, care oferă o idee despre tensiunea maximă a panoului când nu este conectat la o sarcină.
– **Curentul de scurtcircuit (Isc)**: 6.3A, indicând curentul maxim pe care panoul îl poate produce în condiții ideale de insolatie.
– **Tensiunea maximă de operare**: 17.1V, optimă pentru conectarea la sistemele de stocare a energiei sau la controlerele de încărcare.
– **Curentul maxim de operare**: 5.9A, reflectând capacitatea panoului de a furniza energie la tensiunea de operare optimă.

Panoul este construit pentru a rezista la condiții exterioare dificile, fiind certificat IP68, ceea ce îl face rezistent la praf și apă. Greutatea sa aproximativă este de 2.3 kg (5.1 lbs), cu dimensiuni de 1055*612*25 mm (41.5*24.1*1.0 in), oferind un echilibru între portabilitate și suprafață de captare a energiei solare.

Pentru instalare, panoul fotovoltaic flexibil este echipat cu șase găuri (diametru intern de 8 mm) pe margini, care permit fixarea cu bolțuri adaptabile sau utilizarea de adezivi structurali sau banda adezivă dublu adezivă pentru o instalare sigură și durabilă. Este important să se lase spații între panouri și suprafața de montare pentru a asigura o bună disipare a căldurii și pentru a maximiza eficiența și durata de viață a panoului.

În termeni de performanță, panoul poate produce în mod tipic între 70W și 80W de energie în condiții de lumină solară directă și clară, deși performanța reală poate varia în funcție de factori precum intensitatea luminii solare, temperatura suprafeței panoului și unghiul de incidență al luminii solare.

Pentru întreținere, se recomandă curățarea periodică a suprafeței panoului cu apă și un burete sau o cârpă moale pentru a menține eficiența maximă a captării energiei solare. Inspectarea conexiunilor electrice și mecanice la fiecare șase luni este de asemenea sugerată pentru a asigura securitatea și funcționarea optimă.

Panoul fotovoltaic flexibil VT-10100 reprezintă o soluție versatilă și durabilă pentru nevoile de energie solară, oferind flexibilitate în instalare și o performanță de încredere într-o varietate de aplicații.

Specificații

General

Greutate 2,3 kg
Dimensiuni 105 × 62 × 2,5 cm

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.