Profil Îmbinare Sina panouri profil suport tip C, 8buc/set

SKU: 11394

3,23 lei

Stoc epuizat | În curs de restocare

Stoc epuizat | În curs de restocare

6 persoane se uită acum la acest produs
  • Ridicare personală

Luni - Vineri

  • Livrare prin curier
1-2 zile
  • Livrare paletizată

2-3 zile

Metode de plată

Descriere produs

Acest set de profiluri de îmbinare este special conceput pentru a facilita conexiunea între șinele de panouri fotovoltaice cu profil suport de tip C. Fiecare set conține 8 bucăți, oferind suficiente elemente pentru a asambla o instalație fotovoltaică de dimensiuni considerabile. Aceste profiluri de îmbinare sunt esențiale în crearea unui sistem solar coeziv și stabil, permițând extinderea sau modificarea configurației sistemului cu ușurință.

Realizate din materiale rezistente și durabile, aceste profiluri de îmbinare asigură o conexiune sigură și fermă între secțiunile de șine. Acest lucru este crucial pentru menținerea integrității structurale și a stabilității întregului sistem de panouri solare. Simplu de utilizat, aceste profiluri permit o instalare rapidă și eficientă, reducând timpul și efortul necesar pentru montaj.

Compatibilitatea lor perfectă cu șinele de profil suport tip C asigură o îmbinare precisă și o aliniere corectă, eliminând eventualele erori de montaj. Setul de 8 bucăți este ideal pentru profesioniștii din domeniul energiei solare care caută să construiască sau să extindă sisteme fotovoltaice cu o abordare modulară și flexibilă. Aceste profiluri de îmbinare sunt un element cheie în asamblarea unui sistem fotovoltaic eficient și de lungă durată.

Specificații

General

Greutate 1 kg
Dimensiuni 10 × 10 × 10 cm

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.