Panou Solar Fotovoltaic Flexibil 210W

SKU: 11569

842,69 lei

Stoc epuizat | În curs de restocare

Stoc epuizat | În curs de restocare

✅ Usor de transportat
✅ Greutate redusa
✅ Potrivit pentru rulote, bãrci

Instructiuni de utilizare

47 de persoane se uită acum la acest produs
  • Ridicare personală

Luni - Vineri

  • Livrare prin curier
1-2 zile
  • Livrare paletizată

2-3 zile

Metode de plată

Descriere produs

Panoul fotovoltaic flexibil VT-10210, cu o putere nominală de 210W, este conceput pentru a oferi o soluție eficientă și adaptabilă pentru generarea de energie solară într-o varietate de aplicații, inclusiv vehicule recreative, bărci, cabane și alte locații off-grid. Fabricat cu tehnologia avansată a celulelor solare monocrystaline, acest panou combină performanță înaltă cu flexibilitatea, permițându-i să se conformeze diferitelor suprafețe pentru o instalare optimă.

Specificațiile tehnice includ o tensiune de circuit deschis (Voc) de 23.4V și un curent de scurtcircuit (Isc) de 11.1A, cu o tensiune maximă de operare de 19.4V și un curent maxim de operare de 10.56A. Aceste caracteristici asigură că panoul poate produce energie eficient sub lumina solară directă, cu capacitatea de a funcționa în condiții diverse de iluminare și temperatură.

Cu dimensiunile de 1650*705*25 mm și o greutate aproximativă de 4.3 kg, VT-10210 este remarcabil pentru designul său ușor și flexibil, ceea ce facilitează transportul și instalarea. Este ideal pentru utilizatorii care caută soluții de energie regenerabilă portabile, fără a compromite capacitatea de producție de energie.

Panoul este testat și certificat IP68, indicând rezistența sa la praf și la imersiunea în apă, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în medii exterioare dificile. Această caracteristică, împreună cu capacitatea sa de a rezista la variații de temperatură de la -20°C până la 85°C, asigură o durabilitate și o fiabilitate pe termen lung.

Pentru instalare, panoul fotovoltaic vine echipat cu șase găuri de montaj, permitând fixarea ușoară pe diverse suprafețe, fie prin utilizarea de șuruburi, fie prin aplicarea de adezivi structurali sau benzi adezive dublu-fațate. Acest aspect flexibil de montaj încurajează o gamă largă de aplicații și optimizează expunerea la soare pentru o eficiență maximă.

Recomandările includ efectuarea de verificări periodice ale conexiunilor electrice și mecanice, curățarea suprafeței panoului pentru a îndepărta murdăria și asigurarea că suprafața nu este umbrită pentru a menține producția optimă de energie. Aceste măsuri de întreținere contribuie la maximizarea performanței și a duratei de viață a panoului fotovoltaic.

VT-10210 este, astfel, o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție de energie solară flexibilă, eficientă și ușor de integrat în sistemele existente, oferind o sursă de energie curată și regenerabilă pentru o varietate de nevoi energetice.

Specificații

General

Greutate 2,3 kg
Dimensiuni 165 × 70 × 2,5 cm

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.